Klanten vertellen

De RijvaardigheidsTraining 25-jarig jubileum actie

Boek een halve dag rijvaardigheidstraining met 10 personen voor een scherpe groepsprijs van €1.085,--

De rijvaardigheidstraining is een intensieve training van een halve dag (ochtend of middag) voor zowel bedrijven als particulieren. De training is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico's die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Geleerd wordt om gevaren te herkennen en te vermijden. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen.

Na het volgen van de RijVaardigheidstraining bent u beter in staat uw rijsnelheid aan te passen aan de omstandigheden. Risicobewustwording heet dat. Uw auto is immers net zo veilig als u rijdt!

 De training vindt plaats op het ultramoderne rijvaardigheidscentrum Lelystad. Door de ruime opzet van de baan is het mogelijk alle oefeningen risico- en slijtagevrij met de (lease) auto uit te voren. De deelnemende auto’s zijn aanvullend door Prodrive verzekerd.

Groepsgrootte en rijtijd per persoon. Bij Prodrive zijn de groepen maximaal 10 deelnemers groot hetgeen resulteert in veel rijtijd en persoonlijke aandacht. Ook het feit dat u in uw eigen (lease)auto de training kunt volgen, die aanvullend door ons verzekerd is, vinden onze klanten een groot voordeel: hierdoor leert u meer over uw eigen auto.

De training is te boeken vanaf €1.085,-- excl. BTW per groep (maximaal 10 deelnemers per groep). Datum in overleg met u.

 
 
 

De basis van goed én veilig autorijden
De juiste zithouding, goed gordel gebruik en een goede spiegelafstelling zonder dode hoek zijn essentieel om met goed gevolg aan het verkeer deel te kunnen nemen. Daarnaast is het noodzakelijk om de belading van het voertuig op de juiste wijze gezekerd te hebben.


1. Ongeval vermijding oefening


Remmen en uitwijken onder gecontroleerde omstandigheden op een maar liefst 80 meter lange slipbaan en op nat asfalt.  

2. Slipcontrol, het opvangen van slipsituaties


Eigenlijk slipt een moderne auto niet. Door een ingenieus systeem waarbij de achterwielen van de auto opzij worden geduwd houden we een moderne auto voor de gek en is het aan de bestuurder om de juiste handelingen uit te voeren en te ervaren hoe de moderne rij-assistentie systemen de bestuurder hierbij helpen. Indrukwekkend, leerzaam en leuk.

3. Gladde helling en gladde bocht


Een gladde helling met een gladde bocht, in combinatie met het uitwijken van waterhindernissen. Een combinatie onderdeel van kijken, waarnemen, reageren, corrigeren en herstellen. 


Bekijk hier een impressie van de Prodrive RijVaardigheidsTraining


Prodrive Training beschikt over één van Europa ‘s modernste verkeersveiligheidscentra op de RDW baan in Lelystad. Alle leasemaatschappijen erkennen het nut en het effect van onze Rijvaardigheidstrainingen en stimuleren het gebruik van de lease auto's voor dergelijke trainingen.

Tijdens de onderdelen van de Rijvaardigheidstraining is uw eigen (lease) auto gedurende de uitvoering van de cursusonderdelen daarnaast door Prodrive Training B.V. secundair casco verzekerd*. Voor details verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden, artikel 15.6. algemene voorwaarden Het eigen risico bedraagt € 1.000,--. Bij een schade dient derhalve gewoon een schadeformulier te worden ingevuld en opgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij.

(*indien aan de aanwijzingen van de instructeur is voldaan en geen sprake is van roekeloosheid).


Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.