Klanten vertellen

Prodrive E-learning


Om een langdurige gedragsverandering na het volgen van een fysieke rij-training te stimuleren heeft Prodrive een interactieve, Nederlands en Engelse webbased E-learning applicatie ontwikkeld. Via deelname aan Prodrive Learning, ons e-learning programma, bieden we uw medewerkers alle tools om het rijgedrag te verbeteren. In de diverse modules behandelen we alles over veilig rijden, maar besteden we ook aandacht aan duurzaam rijden. Prodrive Learning is leuk, interactief en web-based.

De modules zijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren gedragsdeskundigen. De content is gericht op de ervaren bestuurder, die druk is, geen tijd heeft en vaak moeilijk te bereiken is. Elk oefening opent dan ook met een geanimeerde film die de deelnemer uitdaagt. Na de module eindigen we met een "cliffhanger" waarmee we mensen nieuwsgierig maken naar de volgende module. Alle vragen in de E-learning bestaan uit interactieve films of animaties, geen ja of nee vragen, maar vragen ontworpen om de bestuurder aan het denken te zetten en blijvende gedragsverandering te stimuleren.

De online training is in combinatie met de fysieke trainingen beschikbaar vanaf € 39,50 Excl. BTW per deelnemer.


Inhoud | E-learning aanbod

Het programma voor jaar 1 bestaat uit 6 interactieve modules die maandelijks aan uw berijders worden verstuurd. In het programma zijn tevens periodieke seizoensgebonden verkeerstips opgenomen. Ook bestuurders van bestelauto’s en elektrische voertuigen voorzien we van specifieke trainingscontent. Deelnemers aan het programma ontvangen reminders en u kunt de resultaten volgen van uw medewerkers. Tijdens het optionele tweede jaar van ons programma presenteren we de medewerkers vier nieuwe modules. Deze worden ieder kwartaal gedeeld in combinatie met de seizoensgebonden verkeerstips.

Voor aanvullende stimulans bieden wij uw werknemers de mogelijkheid om hun partner of kind uit te nodigen voor het E-learning programma.

Enkele onderwerpen binnen Prodrive E-learning

  • De juiste zithouding
  • Spiegelgebruik
  • Inzicht in de relatie tussen snelheid en remafstand
  • Het belang van voldoende afstand houden
  • Het Nieuwe Rijden
  • Het tijdig herkennen en voorkomen van gevaarlijke situaties
  • Het aanleren van anticiperend rijgedrag
  • De werking van moderne veiligheidssystemen (ESP, ABS, TCS)
  • De weersinvloeden op de rijveiligheid

Vraag een offerte aan

Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.


Borging resultaten door meten en benchmarken

Nog beter is een combinatie van onze meetoplossing. Zo krijgt elke medewerker maandelijks een update over het verbeterpotentieel op het gebied van schade, brandstof en bekeuringen en zie je hoe je scoort ten opzichte van collega’s. Helemaal leuk is de afdeling competitie.


De training vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie.


08.30 – 09.45 uur: Deelnemer 1
09.45 – 11.00 uur: Deelnemer 2
11.00 – 12.15 uur: Deelnemer 3
12.15 – 12.45 uur: Pauze RijTrainer
12.45 – 14.00 uur: Deelnemer 4
14.00 – 15.15 uur: Deelnemer 5
15.15 – 16.30 uur: Deelnemer 6

Onze visie is dat zuinig rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is veilig en zuinig rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.


Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.