Klanten vertellen

Het Nieuwe Rijden
Door een moderne auto op een moderne manier te bedienen kan veel zuiniger worden gereden zonder dat dit ten koste gaat van reistijd of rijplezier. Vaak is een wagenpark verantwoordelijk voor meer dan 60% van de totale CO2 uitstoot binnen een organisatie. Veel bedrijven zijn in het kader van CO2 reductie programma's (bijvoorbeeld Lean & Green of de CO2 Prestatieladder) op zoek naar een effectieve manier om deze uitstoot blijvend te reduceren. Prodrive Training heeft hier veel ervaring in en helpt u hierbij. Bekijk ook zeker de praktijk case van Strukton Rail bij referenties.

Prodrive Trainer Coaches leren in een compacte 1 op 1 rijtraining van 1 uur en 15 minuten in de eigen leaseauto hoe met gemak 4-10% zuiniger gereden kan worden. 

De trainingen starten vanaf locatie van de opdrachtgever. De training is geschikt diesel, benzine, (plug-in)hybride, elektrisch, automatische of handbediende transmissie. De training is specifiek en 1 op 1 op de individuele berijder gericht.

De training is beschikbaar vanaf € 125,00 Excl. BTW per deelnemer.

Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.


Borging resultaten door meten en benchmarken

Nog beter is een combinatie van onze meetoplossing. Zo krijgt elke medewerker maandelijks een update over het verbeterpotentieel op het gebied van schade, brandstof en bekeuringen en zie je hoe je scoort ten opzichte van collega’s. Helemaal leuk is de afdeling competitie.


De training vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie.


08.30 – 09.45 uur: Deelnemer 1
09.45 – 11.00 uur: Deelnemer 2
11.00 – 12.15 uur: Deelnemer 3
12.15 – 12.45 uur: Pauze RijTrainer
12.45 – 14.00 uur: Deelnemer 4
14.00 – 15.15 uur: Deelnemer 5
15.15 – 16.30 uur: Deelnemer 6

Onze visie is dat zuinig rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is veilig en zuinig rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.


Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.