Klanten vertellen

Prodrive International

Van een 1 op1 RijTraining in Sao Paolo en Singapore tot Train the Trainer programma’s in Moskou en Sachalin. Van maatwerk trainingen in de jungle van Gabon tot aan RijTrainingen in Griekenland, Polen en Spanje. In elke hoek van de wereld kunnen we onze klanten helpen met het opzetten van een veilig rijden beleid. Dat doen we door lokale teams op te leiden tot trainers of met onze eigen professionals. We werken met lokale gecertificeerde partners of we werken met onze eigen crew van internationale trainers. We bieden onze dienstverlening in nagenoeg elke taal in nagenoeg elk land aan. Voor de opdrachtgever betekent dit, 1 contractpartner, 1 aanspreekpunt en 1 partij verantwoordelijk voor uitvoering geven aan een global safe driving policy.


Een overzicht van onze internationale expertise:

  • RijTrainingen voor 4x4’s in Gabon
  • 1 op 1 Defensive Driving Trainingen van Brazilië tot Singapore
  • Safe Driving Programma’s voor klanten in heel Europa
  • Advies en expert reviews in Sachalin en Moskou
  • Schrijven van Global Defensive Driving Policy

Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.


Borging resultaten door meten en benchmarken

Nog beter is een combinatie van onze meetoplossing. Zo krijgt elke medewerker maandelijks een update over het verbeterpotentieel op het gebied van schade, brandstof en bekeuringen en zie je hoe je scoort ten opzichte van collega’s. Helemaal leuk is de afdeling competitie.


De training vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie.


08.30 – 09.45 uur: Deelnemer 1
09.45 – 11.00 uur: Deelnemer 2
11.00 – 12.15 uur: Deelnemer 3
12.15 – 12.45 uur: Pauze RijTrainer
12.45 – 14.00 uur: Deelnemer 4
14.00 – 15.15 uur: Deelnemer 5
15.15 – 16.30 uur: Deelnemer 6

Onze visie is dat zuinig rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is veilig en zuinig rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.


Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.