Klanten vertellen

Prodrive Tesla Training
95% van alle ongevallen komt door menselijke fouten, daar waar we moderne voertuigtechnologie zoals bijvoorbeeld Tesla Autopilot en Autosteer er voor kunnen laten zorgen dat er minder ongevallen gebeuren, moeten we hier altijd gebruik van maken.
 
"Tell me, and I may forget. Show me and I may remember. Let me experience, and I will understand."
 
Onze visie is dat “semi-autonoom rijden” waarbij de bestuurder maximaal van de Tesla Autopilot functies gebruik maakt niet ten koste hoeft te gaan van rijplezier. In onze overtuiging is “semi-autonoom rijden” rijden een harmonieus samenspel tussen bestuurder en voertuigtechniek waarbij de bestuurder wordt geleerd het maximale rendement uit deze systemen te halen inclusief do’s en dont’s.
 
En, door een elektrische auto op een juiste manier te bedienen kan veel efficiënter worden gereden zonder dat dit ten koste gaat van reistijd of rijplezier. Elektrisch rijden is een vak apart.
 
Prodrive Trainer Coaches / Tesla specialisten leren in een compacte 1 op 1 rijtraining van 2 uur in de eigen auto hoe het maximale rendement uit het voertuig gehaald kan worden.
 
De trainingen starten vanaf locatie van de opdrachtgever en zijn 1 op 1 op de individuele berijder gericht.

De training is beschikbaar vanaf € 187,50 Excl. BTW per deelnemer.
 
Beschikbaarheid
Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.

Elk tijdsblok is inclusief kennismaking met de deelnemer, een Tesla Training in de eigen auto en een individuele nabespreking. De training vind plaats vanaf locatie van de opdrachtgever opdat een minimale investering in tijd benodigd is.

08.30 – 10.30 uur: Deelnemer 1
10.30 – 1230 uur: Deelnemer 2
12.30 – 13.00 uur: Pauze RijTrainer
13.00 – 15.00 uur: Deelnemer 3
15.00 – 17.00 uur: Deelnemer 4

Onze visie is dat zorgeloos elektrisch rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is zorgeloos elektrisch rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.

  • In alle rust in de praktijk met echte praktijkvoorbeelden de Tesla optimaal laten beleven;
  • Bewust maken van taken en verantwoordelijkheden ten aanzien van semi autonoom rijden;
  • Leren om de systemen zo optimaal mogelijk vóór de bestuurder te laten werken;
  • De bestuurder vertrouwd maken met de systemen;
  • Leren wanneer wel en wanneer niet de systemen te gebruiken / beperkingen van de systemen;
  • Omgang en acceptatie overig verkeer;
  • Elektrisch rijden;
  • One Pedal Drive;
  • Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.