Klanten vertellen

Training Elektrisch Rijden
Door een elektrische auto op een juiste manier te bedienen kan veel zuiniger worden gereden zonder dat dit ten koste gaat van reistijd of rijplezier. Elektrisch rijden is een vak apart. Bij de ene auto gaat het om “coasting” en de andere auto om maximaal regenereren.

Prodrive Trainer Coaches leren in een compacte 1 op 1 rijtraining van 1 uur en 15 minuten in de eigen leaseauto hoe het maximale rendement uit het voertuig gehaald kan worden.

De trainingen starten vanaf locatie van de opdrachtgever en zijn 1 op 1 op de individuele berijder gericht.

De training is beschikbaar vanaf € 125,00 Excl. BTW per deelnemer.
 
Beschikbaarheid
Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.

Nog beter is een combinatie van onze meetoplossing. Zo krijgt elke medewerker maandelijks een update over het verbeterpotentieel op het gebied van schade, brandstof en bekeuringen en zie je hoe je scoort ten opzichte van collega’s. Helemaal leuk is de afdeling competitie.

De training vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie.

08.30 – 09.45 uur: Deelnemer 1
09.45 – 11.00 uur: Deelnemer 2
11.00 – 12.15 uur: Deelnemer 3
12.15 – 12.45 uur: Pauze RijTrainer
12.45 – 14.00 uur: Deelnemer 4
14.00 – 15.15 uur: Deelnemer 5
15.15 – 16.30 uur: Deelnemer 6

Onze visie is dat zorgeloos elektrisch rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is zorgeloos elektrisch rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.

Ook komen aan bod:

  • Laden
  • Ritplanning
  • Gebruik van slimme apps

Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.