Klanten vertellen

Valetparking


Ook dit doet Prodrive. Onze opdrachtgever, een prachtig hotel in Amsterdam, wilde zich actief inzetten om kleine, vervelende schades aan relatief dure voertuigen veroorzaakt bij valet parking te voorkomen. Via een training en coaching traject met een focus op de bestuurders, het team, de parkeer garage en nieuwe procedures hebben we een enorm gemotiveerd team mogen opleiden. Wij en de tevreden opdrachtgever zijn er van overtuigd dat met de nieuwe werkwijze en procedures de kans op schade enorm afgenomen is.
 
Gevolgde traject:
Schouwen van de locatie
Schrijven werkprocedure en aanbevelingen naar aanleiding van de schouw
Interactieve coaching sessie met de doormen en doornemen nieuwe werkprocedure
Fysieke training onsite in kleine groepen: gevaarherkenning, voertuig bediening en manoeuvreren onder moeilijke omstandigheden 
Na de training 10 maanden borging door middel van e-learning
Na 12 maanden refresher course en trainen van new hires
 
Resultaat: Dit schrijft de opdrachtgever: “Nog hartelijk dank voor de training afgelopen jaar. We kunnen gerust stellen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen want het hele jaar 2015 is het team schade vrij gebleven! Dank voor jullie bijdrage hierin!”


Voor maximaal en blijvend resultaat raden wij aan na de training deel te nemen aan ons e-learning programma, zo blijven bestuurders 1, en indien gewenst 2 jaar lang door middel van leuke en praktische e-learning modules herinnerd aan een veilige en zuinige rijstijl.


Borging resultaten door meten en benchmarken

Nog beter is een combinatie van onze meetoplossing. Zo krijgt elke medewerker maandelijks een update over het verbeterpotentieel op het gebied van schade, brandstof en bekeuringen en zie je hoe je scoort ten opzichte van collega’s. Helemaal leuk is de afdeling competitie.


De training vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie.


08.30 – 09.45 uur: Deelnemer 1
09.45 – 11.00 uur: Deelnemer 2
11.00 – 12.15 uur: Deelnemer 3
12.15 – 12.45 uur: Pauze RijTrainer
12.45 – 14.00 uur: Deelnemer 4
14.00 – 15.15 uur: Deelnemer 5
15.15 – 16.30 uur: Deelnemer 6

Onze visie is dat zuinig rijden niet ten koste hoeft te gaan van reistijd of rijplezier. In onze overtuiging is veilig en zuinig rijden een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en gebruik maken van moderne voertuig innovaties. Tijdens een 1 op 1 rit met de trainer coach van Prodrive gaan we de deelnemer zelf dit samenspel leren toe te passen in de eigen auto.


Onze trainer coaches zijn deskundig, opgeleid, gecertificeerd, coachend, enthousiast, gemotiveerd, representatief, hebben technisch inzicht, en zijn liefhebbers van autorijden die de innovaties van een moderne auto als geen ander optimaal door de deelnemer laten beleven.

Heeft u vragen over deze boeking of training, neem dan contact op met één van onze medewerkers, via telefoonnummer 0320 - 284 688 of stuur een e-mail.