Klanten vertellen

Waarom Prodrive Training
Bij onze rijvaardigheidstraining kan je met je eigen auto rijden die door ons secundair casco verzekerd is. Je rijdt op het mooiste terrein van de Benelux en er zitten maximaal 10 auto’s in 1 groep en je hebt echt 4 uur effectieve rijtijd. We hebben met alle leasemaatschappijen in Nederland afsrpaken over het gebruik van leaseauto’s tijdens de Prodrive RijVaardigheidsTraining 

Onze trainer / coaches maken het verschil. Niet alleen maar door een portofoon praten maar 1 op 1klant contact in wat er gebeurde, waarom dat gebeurde en hoe je dat kan oplossen.


Specialist op het gebied van moderne rij-assistentie systemen. Laten we eerlijk naar u zijn, een moderne auto slipt (daarom geven we trouwens al 15 jaar geen slipcursussen meer..) nagenoeg niet meer…. een auto met de meest moderne vormen van stabiliteitsprogramma’s, systemen die helpen met sturen, elektronische remkrachtverdeling etc. Wij laten u graag zien wat deze systemen in uw auto voor u doen en waarom u een goede keuze heeft gemaakt om deze systemen aan te schaffen. Maar uw auto is net zo veilig als u rijdt dus we laten u ook beleven wat de grenzen van deze systemen zijn.

Probleemloos annuleren met onze “no-strings-attached” annuleringsverzekering. Door voor Euro 12,50 een annuleringsverzekering aan te schaffen kunt u probleemloos uw geboekte training verplaatsen indien u toch verhinderd bent.

Voor onze trainingen op de openbare weg komen we naar de klant toe. We nemen voor onze zakelijke klanten gehele uitnodigings- en boekingstrajecten uit handen en we plannen zo efficiënt mogelijk. We zijn een duurzame samenwerkingspartner die echt haar steentje bijdraagt om de wereld een stukje schoner, veiliger, beter en maatschappelijker door te geven aan de volgende generatie, lees hier meer over onze duurzaamheidsprestaties.

We investeren veel tijd, geld en energie om onze mensen en processen doorlopend te verbeteren. Elke dag 1% beter. Dat maakt onze trainers gemotiveerde professionals met enorm veel kennis en onze medewerkers fantastische samenwerkingspartners die proberen uw klantverwachtingen keer op keer te overtreffen.